Bok 8: Trollbundet

Hjem

Hør utdrag fra lydboken på svensk!

Bok 8 "Trollbundet" i salg fra 27. mai 2013

 

Ylva skal bo hos familien Mellum i Elverum for å bli bedre kjent med sønnen i huset, Tormod. Men hvorfor er søsteren hans, Klara, så fiendtlig innstilt til Ylva? 

Johannes dukker overraskende opp for å støtte Lise i en vanskelig tid. Men gleden over at han er tilbake, forsvinner da hun oppdager at han har med seg den danske piken …

Krøniken om Ylva Alm 8, Trollbundet

 

Det var noe med den fremmedes fremtoning som tok fra henne enhver evne til protester. Mannen utstrålte en slik mektig autoritet – det brennende intense blikket, den dype stemmen… arret – at hun var sikker på at hun ville ha drukket gift om han ba henne om det.      

      Ikke før hadde hun rakt flasken tilbake til ham, så kjente hun en behagelig følelse spre seg i kroppen. Dunkingen i hodet avtok, smertene i skulderen ble til et vagt ubehag, og hun sluttet å riste av kulde.

      – Hva var det du ga meg? hvisket hun.

      Mannen reiste seg og smilte ned til henne. – Det vet nok du like godt som meg, frøken.        

      Ylva så forfjamset på ham. – Hva mener du?

      Han smilte enda bredere. Det var et vakkert smil – de hvite tennene lyste i det solbrune ansiktet. – Du kan vel enkelt identifisere de forskjellige urtene og midlene som har inngått i tinkturen, frøken Alm?

      Hjertet hennes hoppet over et slag da han sa navnet hennes. – Har vi møtt hverandre før? spurte hun forundret. – Jeg tror nemlig jeg ville ha husket det…

      Han satte i en dyp, rungende latter. – Så jeg hadde altså rett. Du er den lille frøken Ylva. Og nei, vi har aldri møtt hverandre før.

      – Men hvordan…I det samme lød det stemmer like bortenfor, og da hun snudde seg, så hun omrisset av flere skikkelser som ropte og hoiet.

Krøniken om Ylva Alm bok 2

Nyheter

Nyheter

Home

Ida Sunniva Sandaas Skjelbakken - Krøniken om Ylva Alm Schibsted Forlaf
Krøniken om Ylva Alm  - Fangen på celle nr. 17  -  Ida S. Skjelbakken  ©2016