Bok 7: Skjebnemøte

Hjem

Hør utdrag fra lydboken på svensk!

Bok 7 "Skjebnemøte" i salg fra 2. april

Skjebnemøte - Krøniken om Ylva Alm 7 "Mina og Patrick"

Forholdet mellom Mina og Patrick blir stadig sterkere. Mina hadde aldri trodd at det gikk an å bli så lykkelig.
*
"Mina lot hånden gli over den sterke, brede ryggen til Patrick og presset seg mot ham.
– Mina, hvisket han anstrengt og skjøv henne litt fra seg. De ble stående slik og betrakte hverandre, kropp mot kropp. – Du gjør meg galen."
*
*
*
Augusta er fremdeles forsvunnet, til Siljes store fortvilelse og sorg. Så kommer det et krav om løsepenger. Selma advarer og sier at den som leverer pengene, vil bli drept. Men et barns liv går foran alt ...

Krøniken om Ylva Alm 7, Skjebnemøte

Heldigvis var det ingen i huset som så henne, og litt etter hadde hun kommet seg usett ut av kjøkkendøren. Hun tok på seg kappen i hagen og gikk med raske, nervøse skritt mot skogen. Først da hun var sikker på at ingen kunne se henne fra gården, satte hun ned farten og trakk pusten dypt for å roe det hamrende hjertet. Det nærmet seg midnatt og skogen lå mørk og kjølig omkring henne. En ugle tutet i det fjerne, og en liten rev kom til syne mellom trærne. Den stanset og stirret overrasket på henne mens den været i luften, før den la på sprang og forsvant. Foran henne på stien danset ildfluene som lysende, grønne juveler. Skumringen lå tettere mellom stammene og gjorde områdene hun hadde ferdes i så mange ganger, helt ugjenkjennelig. Hun stanset og så seg omkring, lyttet til skogens nattelyder – så uhyggelige de lød i sammenligning med dagens sommermuntre triller. Ylva grøsset, trakk kappen tettere om seg og hastet videre.   

Ylva

Home

Ida Sunniva Sandaas Skjelbakken - Krøniken om Ylva Alm Schibsted Forlaf
Krøniken om Ylva Alm  - Fangen på celle nr. 17  -  Ida S. Skjelbakken  ©2016