Bok 24: Frostens rike

Hjem

Kjærligheten tar aldri slutt.
Profetgavene skal bli borte,
tungene skal tie
og kunnskapen forgå.
For vi forstår stykkevis og taler profetisk stykkevis.
Men når det fullkomne kommer,
skal det som er stykkevis, ta slutt.

- KJÆRLIGHETENS HØYSANG, BIBELEN

Stjerne Kjøp boken her ellerStjerneBli abonnent

Bok 24 "Frostens rike" i salg fra 9. november 2015

83839879293d4ef3495adaee3b.jpg

Ylva fornemmer at noe alvorlig har hendt med Aksel. Fortvilet tyr hun til Vinde-skatten for hjelp, men er det for sent?

 

Ylva sperret øynene opp med et hikst. Hun ble liggende slik og stirre ut i mørket, mens hun kjente på smertene som fortsatt hang igjen fra drømmen. Hun blunket hardt og så mot vinduet. Det var svart natt der ute, og det var stille i huset. Hun kunne ikke ha sovet mange timene før drømmen hadde revet henne ut av søvnen. 

Aksel ... Hun hadde drømt om Aksel. Hun hadde kjent en uutholdelig smerte i kroppen, og så en svimlende følelse av å synke inn i et evig mørke, som en svart tåke. Redselen da dette mørket omsluttet henne, hadde fått henne til å sperre øynene opp, og hun hadde våknet av at hun holdt seg i venstre arm. Hadde han blitt skadet? Nei, hun nektet å tenke slik. Det var bare uroen som hadde manet frem slike drømmer fra underbevisstheten hennes. Det hadde ingenting med virkelige hendelser å gjøre. Hun husket bare at han hadde blitt skadet i armen den siste gangen han hadde vært i krigen, det var derfor hun tenkte på det nå.

Ylva ble liggende og puste tungt. Hun forsøkte forgjeves å roe det dundrende hjertet og styre tankene vekk fra drømmen om at Aksels liv sto i fare. Hun flyttet hånden til amuletten. - Har Aksel blitt skadet? hvisket hun ut i mørket. - Er han i livsfare? 

 

Enter supporting content here

Home

Ida Sunniva Sandaas Skjelbakken - Krøniken om Ylva Alm Schibsted Forlaf
Krøniken om Ylva Alm  - Fangen på celle nr. 17  -  Ida S. Skjelbakken  ©2016